Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP BRUTALNI NAPAD NA HVARU Od braće iz Perua utjerivali dug od 100 eura, jednom prekinuta tetiva prsta, drugi uboden u leđa

BRUTALNI NAPAD NA HVARU Od braće iz Perua utjerivali dug od 100 eura, jednom prekinuta tetiva prsta, drugi uboden u leđa

Došli su do kuće gdje su smješteni

Prava drama odvijala se u sitan sat u subotu u Starom Gradu na Hvaru. Dvojica su došla do kuće u kojoj su smještena braća iz Perua te su od njih pokušali utjerati navodni dug od 100 eura. Napadači su koristili nož koji je pronađen na mjestu događaja. 

Mlađem Peruancu, 27-godišnjaku, presječena je tetiva prsta, radi se o teškoj ozljedi te je zadržan u bolnici, dok njegov godinu dana stariji brat ima ubodnu ranu na leđima i reznu ranu na koljenima.

Ozljede je zadobio i 34-godišnji napadač. Ima ozljedu nosne kosti i otvorenu ranu na glavi. Policija ga je uhitila i prijavila za protupravnu naplatu. Predali su ga pritvorskom nadzorniku. Za isto kazneno djelo prijavljen je i 30-godišnjak, ali njega neće privoditi.

Vaša reakcija na temu