Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot BRZA REAKCIJA Policija pronašla automobil iz kojeg su se pokazivala 'tri prsta'

BRZA REAKCIJA Policija pronašla automobil iz kojeg su se pokazivala 'tri prsta'

Utvrđen je identitet osoba koje su se u njemu nalazile

Nakon što je jutros na staroj cesti u Kaštel Lukšiću snimljen Range Rover beogradskih registracijskih oznaka iz kojeg vozač kroz prozor pokazuje 'tri prsta', policija je brzo reagirala.


'Informaciju odnosno dojavu o događaju nismo imali, ali smo nakon javno objavljene snimke na portalima i društvenim mrežama, pokrenuli istraživanje koje je rezultiralo time da smo pronašli vozilo sa snimke i utvrdili identitet osoba koje su se nalazile u vozilu. 

U vozilu su se nalazile četiri osobe, dvije odrasle osobe i dvoje djece. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje', priopćeno je.

Osim što je pokazivao prste, vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i zamalo se sudario s vozilima koja su dolazila iz suprotnog smjera.

Vaša reakcija na temu