Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BUDIMIR ODGOVORIO KOTURU 'Transeuropski koridori Splićanima ne znače ništa dok se voze izrovanim gradskim ulicama'

BUDIMIR ODGOVORIO KOTURU 'Transeuropski koridori Splićanima ne znače ništa dok se voze izrovanim gradskim ulicama'

Kaže kako je njegova kritika 'uništa'

Potpredsjednik HDZ-a Split, Ivica Budimir, odgovorio je na jutrošnje izjave Gorana Kotura, izvršnog tajnika SDP-a za EU i potpredsjednika SDP-a Split.

'Gospodine Kotur, vi ste s Puljkom na vlasti već drugu godinu, što ste napravili? Ni metra, doslovno, nove ceste...

Upravo se potpisuje 75 milijuna eura 'težak' ugovor, tunel Kozjak i pristupna cesta Kaštelima, toliko od Vlade RH i Plenkovića.

Rijeka, kažete, pa tamo je vaša stranka na vlasti, ali odlično surađuju s Ministarstvima, Hrvatskim cestama i Hrvatskim željeznicama za razliku od vas i Puljka.

Pokušajte biti konstruktivni, prijedlog je puno bolji od kritike, premda ni od nje ne treba bježati. Vaša, žao mi je, je 'uništa'.

Naime, Transeuropski koridori Splićanima ne znače ništa dok se voze izrovanim gradskim ulicama', napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu