Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BULJ NAKON NAPADA MIGRANATA: Ako nećete zaštititi narod od agresije, tada svaki hrvatski čovjek ima pravo na samozaštitu sebe i svoje obitelji

BULJ NAKON NAPADA MIGRANATA: Ako nećete zaštititi narod od agresije, tada svaki hrvatski čovjek ima pravo na samozaštitu sebe i svoje obitelji

'Hitno Hrvatsku vojsku na granicu'

Mostov saborski zastupnik i sinjski gradonačelnik Miro Bulj na Facebooku je objavio poruku nakon što su migranti zapucali na hrvatsku policiju.

'Briselski sluge migranti pucaju na Hrvatski narod hitno Hrvatsku vojsku na granicu.

Dok migranti iz vatrenog oružja pucaju na hrvatsku policiju i ugrožavaju sigurnost hrvatskog naroda Milanović, Plenković, Božinović i Banožić se češljaju i gledaju u ogledalo diveći se slici svojoj.

Ako nećete zaštititi narod od agresije, tada svaki hrvatski čovjek ima pravo na samozaštitu sebe i svoje obitelji, a za posljedice vi ste odgovorni.

Hitno Hrvatska vojska na granicu', stoji u Facebook objavi Mira Bulja.


Vaša reakcija na temu