Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BULJ PONOVNO OPLEO PO USTAVNOM SUDU 'Služi kao parkiralište isluženih kadrova HDZ-a i SDP-a. Spremamo im konačan udarac'

BULJ PONOVNO OPLEO PO USTAVNOM SUDU 'Služi kao parkiralište isluženih kadrova HDZ-a i SDP-a. Spremamo im konačan udarac'

'Poručio je svima nama, a ima nas preko 400 tisuća, da smo glupi'

Miro Bulj ne krije nezadovoljstvo odlukom Ustavnog suda koji je zaključio da referendumska pitanja iz dviju Mostovih inicijativa o ukidanju covid-potvrda i 'stožerokracije' nisu u skladu s Ustavom. U istupima za medije danas je već prozivao Andreja Plenkovića, Branka Bačića, Vladimira Šeksa... A sada im je posvetio i objavu na Facebooku.

Evo što je napisao:

'Ustavni sud je današnjom sramotnom odlukom poručio svima nama koji smo potpisali, a ima nas preko 400 tisuća, da smo glupi! 

Ustavni sud, kojem je na čelu Šeksov i Bačićev kum Šeparović i koji služi kao parkiralište isluženih kadrova HDZ-a i SDP-a, uzeo je sebi za pravo da tumači misli i namjere potpisnika. 

Današnje obrazloženje je najsnažniji dokaz ustavne neoborivosti našeg ustavotvornog pitanja, ali i panike Plenkovićeve korumpirane klike koja je spremna i na ovakve akrobacije kako bi se barem kratkotrajno spasila. 

Nisu ni svjesni da su si ovim potezom potpisali političku smrtnu presudu. 

Mi ćemo, dragi ljudi, i dalje biti uz vas kao što smo bili i za vrijeme epidemije. Virus je sad prisutan na isti način kao i prije rata u Ukrajini, ali se o njemu ne govori niti se stvara panika i histerija koju su stvarali u protekle dvije godine. Sve je to dokaz da smo bili u pravu. 

Dobro znate da smo jedini bili uz vas dok su SDP i Možemo stali uz Stožeraše. Dobro znate da sam jedini gradonačelnik koji nije uveo covid-potvrde kao i da je Most hrabro stao rame uz rame uz vas i pokušao vas zaštititi referendum. 

Borba se nastavlja, a ovo nije njihova pobjeda nego početak njihova kraja! 

Javite nam se i priključite. 

Spremamo im konačan udarac na jesen! 

Glavu gore, samo hrabro.'


Vaša reakcija na temu