Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Butković o smrti tri pomorca na trajektu: Nemam informacije i ne mogu ih imati

Butković o smrti tri pomorca na trajektu: Nemam informacije i ne mogu ih imati

Istraga još traje

Ministar mora, prometa i instrastrukture, potpredsjednik Vlade Oleg Butković danas je kazao kako još uvijek traje istraga tragedije u vezi trajekta Lastovo u Malom Lošinju.

'Nemam informacija nikakvih i ne mogu ih imati. Istragu radi DORH, policija, čim budemo znali što se dogodilo, moći ćemo govoriti o odgovornosti bilo koga. Nemam dodatnih informacija. Sutra ćemo ići na saborski Odbor, razgovarat ćemo konstruktivno. Jadrolinija je prevažna za Hrvatsku', rekao je ministar dodajući da se mora otvoreno razgovarati, ali i paziti da se ne ugrozi poslovanje Jadrolinije.

Butković kaže i da se nikada nije ulagalo u luke više nego što se ulaže sada. O slučaju brodara koji je posljednjih dana u fokusu javnosti, Butković kaže ne može konkretno govoriti. 

'Jedno od najvećih ulaganja trenutačno je u luke', ponavlja.

Dodaje da projekte izgradnje luka s 85 posto financira EU. 

'Ne možemo izgraditi sve, ali nema luke gdje se ne gradi. To je povećalo sigurnost', kaže Butković navodeći da ima puno projekata na kojima se trenutačno radi, piše Index.

Vaša reakcija na temu