Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Andrija Čaljkušić) ČALJKUŠIĆ PREDAO POTPISE ZA KANDIDATURU 'Zajedno za HDZ u Splitu i za Split'

ČALJKUŠIĆ PREDAO POTPISE ZA KANDIDATURU 'Zajedno za HDZ u Splitu i za Split'

U njegovom timu su Ivana Relata, Danijela Ćukušić i Duje Sučić

Andrija Čaljkušić, voditelj operative Čistoće i bivši predsjednik GK Spinut, danas je zajedno sa svojim timom predao potpise za kandidaturu za predsjednika i potpredsjednike Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Split.

U njegovom timu su Ivana Relata, Danijela Ćukušić i Duje Sučić.

'Kao čovjek koji je prošao sve razine stranačkih aktivnosti vrlo dobro osjećam raspoloženje našeg članstva koje traži promjenu u načinu vođenja stranke i spreman sam raditi na tome marljivo u vremenu koje je pred nama. 

Smatram da zajedno s timom ljudi koji su uz mene predali kandidaturu za dopredsjednike, kvalitetne i dokazane profesionalce i pojedince, a uz podršku svih vas koji nas poznajete dugo godina, mogu vratiti povjerenje i zajedništvo unutar stranke, što je preduvjet njenog jačanja i vraćanja povjerenja građana. Cilj nam je jačanje međuljudskih odnosa, razumijevanja, političkog dijaloga i društvenog angažmana po kakvom smo svi prepoznatljivi još od rada u svojim kotarskim sredinama. 

Sve navedeno ne možemo sami. Naše članstvo je naša snaga, zato vas molimo da nam pružite ruku suradnje i punu podršku jer mi smo dio vas, marljivi, pošteni i vrijedni ljudi.

Želimo HDZ koji spaja, povezuje, HDZ koji je društveno aktivan na svim poljima i koji ima znanje i sposobnosti provoditi kapitalne projekte.

Zajedno za HDZ u Splitu i za Split', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu