Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cijeli grad bruji o novootvorenoj splitskoj pizzeriji - Pizzaferaj!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Cijeli grad bruji o novootvorenoj splitskoj pizzeriji - Pizzaferaj!

Adresa Mejaši 33 postala je novo hit mjesto u Splitu

Prije nešto manje od dva mjeseca na Mejašima je otvorena pizzerija zanimljivog imena - Pizzaferaj! Radi se o mjestu koje goste mami već na prvi pogled! Veliki centralni, drveni šank otvorenog tipa, betonski zidovi uz elemente pastelnih boja, veliki kauč u sredini prostora i glazba koja stvara dojam lokalnog, ali i svjetskog puba. Osjeća se da se doista radi o mjestu koje je pažljivo osmišljeno. 



Što se hrane tiče, njoj u prilog govori velik broj recenzija njenih posjetitelja koji su oduševljeni pizzama koje dolaze u napoletana ili romana stilu, kao i lasagnama i salatama. Osim navedenog, tu je i proslavljeni Tony’s burger kojeg su Splićani i njihovi gosti imali prilike upoznati na nekim domaćim festivalima hrane. 

Uz veliki izbor craft piva i vrhunskih vina u Pizzaferaju imaju i veliku ponudu više ili manje klasičnih koktela, a svakog tjedna u ponudi je 'pizza tjedna' koja se ne nalazi na standardnom meniju.

Za parking se ne morate brinuti jer se u sklopu objekta nalazi i garaža, a ako vam se čini da su Mejaši 'na kraju grada' ili biste radije proveli večer uz TV, od ovog tjedna sve što se nalazi na meniju ove pizzerije možete naručiti i preko Wolta!

Sve rezervacije i informacije na broj 0994266049.

Vaša reakcija na temu