Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CREATIVE DESIGN NA SAJMU GAST 'Naš dizajnerski i projektni tim može realizirati sve ideje'
Sajam GAST Piše: Promo

CREATIVE DESIGN NA SAJMU GAST 'Naš dizajnerski i projektni tim može realizirati sve ideje'

Dalmatinska tvrtka je pokrenula vlastitu proizvodnju stolica, separea i fotelja

Kada je riječ o uređenju interijera i opremanju ugostiteljskih objekata, Creative Design se pozicionirao na vrhu ljestvice. Prvi put se predstavlja kao generalni sponzor sajma GAST gdje premijerno predstavlja vlastiti brend KA3GA.

- S vlastitom proizvodnjom stolica, separea i fotelja u proizvodnom pogonu koji se prostire na 2000 m2 postajemo lider na tržištu ugostiteljskih objekata. Dodatnu vrijednost samom brendu kao i cjelokupnoj kompaniji pridonosi činjenica da sve ideje koje klijent zamisli, naš dizajnerski i projektni tim može realizirati - naveli su iz ove dalmatinske tvrtke.

Creative Design je mislio i na privatne kupce koji svoj dom žele osuvremeniti predivnim stolicama i foteljama te ga učiniti oazom u kojoj će se stvarati najljepši trenuci.

Neke od najljepše uređenih objekata u Dalmaciji potpisuje tim Creative Design, a mi ih prezentiramo fotogalerijom. Više informacija će se, naravno, moći dobiti na sajmu GAST koji se održava u Spaladium Areni od 16. do 19. ožujka.

Vaša reakcija na temu