Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com CROATIA AIRLINES: Nije bilo nikakve drame pri slijetanju našeg zrakoplova na splitski aerodrom

CROATIA AIRLINES: Nije bilo nikakve drame pri slijetanju našeg zrakoplova na splitski aerodrom

'Zbog indikacije tehničkog kvara posada je zatražila povratak u polazišnu zračnu luku'

Oko 16 sati zrakoplov Croatia Airlinesa - Airbus 319 nakon polijetanja iz Zračne luke Split prema Parizu, zatražio je povratak na splitski aerodrom, zbog indikacije tehničkog kvara, doznajemo od Davora Janušića iz Croatia Airlinesa.

'Moram istaknuti kako nije bilo nikakve drame. Sigurnost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. U tijeku je tehnički pregled. Nakon što se obave testiranja zrakoplov bi se trebao ponovno uključiti u zračni promet na istoj liniji. Svih 116 putnika je sigurno napustilo zrakoplov', rekao nam je Janušić.

Pojasnio nam je i kako je zrakoplov indicirao kvar na sustavu za rashlađivanje prostora u kojem je smještena avionika, odnosno uređaji koji upravljaju zrakoplovom. Laički rečeno, zrakoplov je indicirao kvar na ventilaciji.

'Posada je zatražila povratak zbog indikacije tehničkog kvara, što je u skladu s propisanim sigurnosnim procedurama', naglašava Janušić.

'Ispričavamo se putnicima na letu Split - Pariz zbog neplaniranog poremećaja u putovanju', dodaju iz Croatia Airlinesa.

Vaša reakcija na temu