Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Dalibor Ninčević ide po još jedan mandat na čelu Solina

Dalibor Ninčević ide po još jedan mandat na čelu Solina

Potvrđena je njegova kandidatura

Solinski gradonačelnik, Dalibor Ninčević, bit će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika i na nadolazećim lokalnim izborima. Njegovu kandidaturu je jučer potvrdio Gradski odbor HDZ-a.

'Hvala članovima Odbora koji su podržali moju kandidaturu, ali posebno hvala Vama sugrađani koji prepoznajte moje svakodnevne napore koje ulažem u boljitak našeg grada. Vaša potpora ponajviše je doprinijela mojoj želji za ulazak u nove bitke.

Današnjim činom razne spekulacije i nagađanja su okončane i zajedno idemo dalje. Ovo je tek prvi, ali važan  korak ka konačnom cilju, a prava potvrda uz vašu potporu bit će u svibnju 2025. godine.  Hvala svima!', poručio je Ninčević.

Vaša reakcija na temu