Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MORH Danas počinju prijave za Program predškole u splitskim gradskim vrtićima

Danas počinju prijave za Program predškole u splitskim gradskim vrtićima

Program se financira iz proračuna, a za roditelje je besplatan

Za djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a u rujnu 2023. godine polaze u prvi razred osnovne škole, namijenjen je Program predškole koji će se provoditi u gradskim dječjim vrtićima od 3. listopada 2022. godine do 31. svibnja 2023. godine.

Program u trajanju od 250 sati se financira sredstvima proračuna Grada Splita i za roditelje je u potpunosti besplatan, a prijave za upis djece traju od 26. do 30. rujna 2022. godine od 9 do 14 sati.         

Zahtjevi za upis djece podnose se na sljedećim adresama: Dječji vrtić Cvit Mediterana u Ljubićevoj 22 (DV Ružmarin), Dječji vrtić Grigor Vitez u Kliškoj 4 (DV Adriana), Dječji vrtić Marjan u Putu svete Mande 1 (DV Mandalina) te Dječji vrtić Radost u Hercegovačkoj 22 (DV Srećica).

Obavijesti o provođenju Programa predškole bit će dostupne na mrežnim stranicama navedenih gradskih vrtića, izvijestili su iz Grada.

Vaša reakcija na temu