Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANICA BARIČEVIĆ: Biti političar nije odlazak na skupa jela u Noštroma ili česta putovanja na račun poreznih obveznika

DANICA BARIČEVIĆ: Biti političar nije odlazak na skupa jela u Noštroma ili česta putovanja na račun poreznih obveznika

'Politika bi trebala biti posvećena brizi za potrebe građana'

HDZ-ova saborska zastupnica Danica Baričević osvrnula se na stanje u Gradu Splitu.

'Biti političar nije odlazak na skupa jela u Noštroma ili česta putovanja na račun poreznih obveznika ili privatnih zaklada. To nije ni tjeranje osoba kao što je Maja Đerek koju ste početno hvalili sve dok nije 'na tapet' stavila gradski stan oca Vašeg zamjenika.

Politika bi trebala biti posvećena brizi za potrebe građana, rješavanju njihovih problema i postizanju bolje budućnosti za sve nas. To je dužnost i odgovornost političara prema svojim građanima. To Vlada Republike Hrvatske kontinuirano radi, o čemu svjedoči novi paket mjera, dok je Puljak u Splitu sve poskupio', poručila je Baričević.


Vaša reakcija na temu