Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Darije Duje Jakaša: Odgovor za Kopilicu je vrlo jednostavan...
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Darije Duje Jakaša: Odgovor za Kopilicu je vrlo jednostavan...

Mislim da je ovo tema koja se politički u posljednje vrijeme i previše koristila, a zapravo je čisto pitanje struke

HNS-ovog kandidata za gradonačelnika Splita smo pitali što učiniti s Kopilicom. Darije Duje Jakaša nam je iznio svoj plan...

- Pitanje Kopilice već je u postojećem GUP-u i vrlo je jednostavan odgovor na njega. Potrebno je prebaciti željeznički kolodvor te na predviđenom prostoru za to prebaciti autobusni kolodvor (ex. TAS), međugradske linije, a Istočnu obalu povezati gradskom željeznicom. Mislim da je ovo tema koja se politički u posljednje vrijeme i previše koristila, a zapravo je čisto pitanje struke. Moram primijetiti da se ljudi iz politike često miješaju u ono što bi struka trebala raditi, a politika samo osigurati sredstva u proračunu. Dok god se skupljaju politički bodovi na taj način, uz mišljenje da se svi u sve razumijemo, ne možemo unaprijediti naš grad.

Vaša reakcija na temu