Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DEMANTIJ RAVNATELJA PARK ŠUME MARJAN 'Nikakvo dopuštenje za Bene nisam dao, niti namjeravam dati'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

DEMANTIJ RAVNATELJA PARK ŠUME MARJAN 'Nikakvo dopuštenje za Bene nisam dao, niti namjeravam dati'

Marko Pejnović poslao nam je očitovanje Županiji, zaista nema nikakve dozvole za radove

Jutros nas je pročelnica Upravnog odjela za turizam Splitsko-dalmatinske županije Matea Dorčić izvijestila kako je koncesionar na Benama, tvrtka National, dobila dopuštenja Upravnog odjela za zaštitu okoliša i Park šume Marjan za zamjenu biopročišćivača, odnosno, sanacije septičke jame koja pušta sadržaj u obalni pojas. Odmah nam se javio ravnatelj Park šume Marjan Marko Pejnović i kategorički demantirao da je dao ikakvu dozvolu za radove na sanaciji septičke jame.

I uistinu, u dopisu Park šume Marjan poslanom Upravnom odjelu za turizam Splitsko-dalmatinske županije, nema nikakvog dopuštenja za radove, već se navodi sljedeće:

'Prije početka radova potrebno je sukladno točci 16. dopuštenja ishoditi očitovanje Upravnog odjela za urbanizam i izgradnju Grada Splita je li predmetni zahvat u skladu s odredbama GUP-a te vas molimo da isto dostavite.'

Tako je glasio odgovor koji je Pejnović poslao Dorčić kao očitovanje na dopuštenje Upravnog odjela splitsko-dalmatinske Županije od 11. kolovoza.

'Niti sam dao dopuštenje, niti tako nešto planiram učiniti', kazao nam je Pejnović.

Kako smo već izvijestili, jama ugostiteljskog objekta na Benama pušta i dalje, a su bili i ljudi iz Županije i snimili aktualnu situaciju. Cijeli problem opterećen je time što koncesiju zadnjih 15 godina drže tvrtke Željka Keruma čiji je HGS u koaliciji s HDZ-om u Županiji.

Vaša reakcija na temu