Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DETALJI DRAME NA MEJAŠIMA 'Dica su vrištala dok im je trudnu majku mlatio letvom'

DETALJI DRAME NA MEJAŠIMA 'Dica su vrištala dok im je trudnu majku mlatio letvom'

Mara Begonja ispričala nam je kako ih je napao susjed s kojim već duže imaju velike probleme

'Kćer mi je stala s autom pored naše ograde, a on se zaletio s tom letvom vičući: 'Kurvetino, šta si mi voćku posikla.' Trudna je, a on je mlatio po njoj, dica su vrištala. To su moji unuci, imaju godinu i tri i pol godine. I danas su u šoku, nitko nije cijelu noć spavao, svi plaču', priča nam Mara Begonja o jučerašnjem napadu susjeda s Mejaša.

Cijela obitelj se našla na udaru nasilnika s letvom, među njima i Marin suprug Ivan Begonja, škveranin koji je istrgao mitraljez s transportera JNA na prosvjedu pred Banovinom 1991. godine.

'Meni i kćeri ruke je slomio letvom, a kada mi je suprug čuo da djeca vrište, izletio je iz kuće. Instinktivno je podigao ruke da se zaštiti od udarca i zato mu je slomljen prst. Da nije digao ruke, slomio bi mu glavu. To je nevjerojatno. Tom čovjeku je mjesto u zatvoru. I drugi imaju problema s njim jer svojata put kojim dolazimo do naše kuće. Zapriječio nam je put do naše njive i ja ni trešnje ove godine nisam pobrala', žali se Mara Begonja.

Kaže da su više puta zvali policiju, ali da to ništa nije promijenilo.

'Više nemam snage i ne znam kome da se obratimo. Mi nemamo nikakvu zaštitu od njegovog nasilja. Stavio je i blok ispod kćerinog auta. Htio je da stradaju, srećom da je zet to vidio', kazala je Begonja.

Policija je privela nasilnika i provela kriminalističko istraživanje.

-  U odnosu na događaj od 13. lipnja u Splitu oko 19 sati  u kojemu su ozlijeđene tri osobe  dobi od  61, 59 i 33 godine  policijski službenici  proveli su  kriminalističko istraživanje nad  66-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je  počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda  na štetu spomenutih osoba, te je  protiv njega  podnesena kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku - priopćili su iz splitske policije.

Vaša reakcija na temu