Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić DETALJI TRAGEDIJE U JELSI Liječnici se bore za život državljanke Litve koju je napao muškarac

DETALJI TRAGEDIJE U JELSI Liječnici se bore za život državljanke Litve koju je napao muškarac

Policija sumnja na pokušaj ubojstva i samoubojstvo

Policija je objavila detalje jučerašnjeg događaja u Jelsi kada je pronađena ozlijeđena žena i u blizini nje mrtvi muškarac. Žena je s ubodnim ranama prevezena u splitsku bolnicu, a utvrđeno je da je riječ o 62-godišnjoj državljanki Litve. Pored nje je pronađen mrtav 66-godišnji Hrvat. 

- Kod 62-godišnjakinje su utvrđene teške i po život opasne ozljede. U tijeku su izvidi, a prema do sada prikupljenim saznanjima, u konkretnom slučaju se radi o pokušaju ubojstva i samoubojstvu - poručili su iz policije.

Dojavu o ozlijeđenoj ženi u uvali Zenčišće u Jelsi dobili su oko 19.10 sati. Policijski službenici su izišli na mjesto događaja, kao i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su joj pružili prvu pomoć. U polju, u blizini mjesta gdje je zatečena ženska osoba, pronađen je i mrtav muškarac. 

Navodno iza svega stoji prijava za silovanje ranjene žene koja već neko vrijeme živi na Hvaru. Policija ga je prije dva tjedna uhitila i privela na ispitivanje, no pušten je da se brani sa slobode uz mjeru opreza, zabranu približavanja i kontaktiranja žrtve. Na ispitivanju se branio da je odnos bio dobrovoljan i da je ona njemu ostala dužna za radove koje je izveo. 

Vaša reakcija na temu