Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Detalji ubojstva: Muškarac (35) usmrtio rođaka

Detalji ubojstva: Muškarac (35) usmrtio rođaka

Osumnjičenog ubojice u selu su se bojali nakon što se prije dva mjeseca vratio iz zatvora

U subotu popodne, nešto iza 15 sati, policija je zaprimila dojavu da je  kući u Gaćelezima pronađen mrtav 67-godišnjak. Zbog sumnje na ubojstvo, policija je privela 35-godišnjeg muškarca, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, pišu 24 sata.

Muškarca koji je osumnjičen za ubojstvo u Gaćelezima bojali su se u selu od kad se vratio iz zatvora prije dva mjeseca. 

Policija je u nedjelju nešto iza podneva dovela 35-godišnjeg muškarca u kuću u Gaćeleze kraj Vodica, kako bi rekonstruirali što se dogodilo u subo

U Šibeniku je u subotu u 20.17 sati uhićen 35-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim događajem, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor.

- Oko 15.30 sati u subotu je zaprimljena dojava da je u kući u Gaćelezima pronađen mrtav 67-godišnjak, a policija sumnja na nasilnu smrt i policija intenzivno traga za počiniteljem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom - kazala je Kosor. 

Ubojica i ubijeni su bili prvi susjedi i rođaci, a mještani za preminulog 67-godišnjaka imaju samo riječi hvale.

- Bio je dobar, bio je duša od čovjeka - komentirali su. Ništa nisu čuli, a ubojice su se bojali u selu od kad se vratio iz zatvora prije dva mjeseca. 

Obdukcija će pokazati na koji je način preminuo nastradali. Za sad je poznato kako se ne radi o vatrenom oružju, donose 24 sata

Vaša reakcija na temu