Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOLIS: Ograda na Kašjunima je uklonjena prošlog petka

DOLIS: Ograda na Kašjunima je uklonjena prošlog petka

'Plaža i more bili su u svakom trenutku dostupni svima'

Nakon što smo objavili kako je Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije naložio tvrtki Dolis da u roku od 48 sati ukloni žičanu ogradu i komercijalne rekvizite s koncesioniranog područja, reagirali su iz Dolisa. Poručuju kako je ograda oko objekta uklonjena već prošlog petka. 

'Ograda je bila postavljena u uskom obruču oko samog objekta isključivo u svrhu zaštite imovine, a nikako kako bi onemogućili pristup našim sugrađanima. Plaža i more bili su u svakom trenutku dostupni svima. 

Bez obzira na to, ogradu smo već prošlog petka po nalogu Županije promptno uklonili. Ležaljke su posložene na drveni podest ispred šanka ugostiteljskog objekta te ni na koji način ne onemogućuju nesmetan pristup plaži i boravak građana uz more ili u moru', poručuju iz Dolisa.

Vaša reakcija na temu