Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ĐONLIĆ O OŠ STROŽANAC: Nije preporučljivo izricanje mjere izvanrednog otkaza

ĐONLIĆ O OŠ STROŽANAC: Nije preporučljivo izricanje mjere izvanrednog otkaza

'Vidjet ćemo koje će se činjenice utvrditi, postoje li elementi nasilja ili ne'

Proželnik splitsko-dalmatinskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić priopćenjem za javnost se oglasio o situaciji vezanoj uz Osnovnu školu Strožanac.

'Imamo saznanja da je bila Prosvjetna inspekcija, da je rješenjem Prosvjetna inspekcija ukinula pedagoške mjere koje su izrečene u školi. Te mjere su izrečene nepropisno i propust su u radu tijela škole, od razrednika pa nadalje. Kako sam informiran uključena je i policija i Prosvjetna inspekcija i druge službe unutar sustava pa ćemo vidjeti koje će se činjenice utvrditi, postoje li elementi nasilja ili ne. 

Po pitanju za ponedjeljak najavljene sjednice Školskog odbora s prijedlogom izvanrednog otkaza razrednici petog razreda, članovi Školskog odbora koje je imenovao osnivač Splitsko - dalmatinska županija dobit će upute, sukladno dosadašnjim iskustvima, kako nije preporučljivo izricanje mjere izvanrednog otkaza', navodi pročelnik Đonlić.

Vaša reakcija na temu