Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DORH skida sa sebe odgovornost u slučaju usmrćenog labuda: Od policije nismo dobili ni prijavu, ni izvješće

DORH skida sa sebe odgovornost u slučaju usmrćenog labuda: Od policije nismo dobili ni prijavu, ni izvješće

Kako su zaključili da nema kaznenog djela?!

Šibenska policija ipak istražuje slučaj labuda kojeg je u nedjelju u Skradinu usmrtio Mađar skočivši s jahte na nesretnu životinju. Istraživanje je u tijeku, potvrdio nam je glasnogovornik Šime Pavić

Javnost je ostala u šoku kada je prije tri dana policija priopćila kako su u koordinaciji s Državnim odvjetništvom zaključili da nema kaznenog djela i da se radilo o nesretnom slučaju. 

Mediji su, naime, prenijeli iskaze očevidaca koji su potvrdili da je Mađar namjerno skočio na labuda. Još su naveli kako je to njegovom društvu na jahti bilo simpatično te su sve snimali. 

Životinja se mučila i brzo uginula. Dva dana kasnije, nakon što su objavljeni iskazi očevidaca, u policiji su ipak odlučili ponovno otvoriti cijeli slučaj i utvrditi radi li se o kaznenom djelu ili ne. 

Pitali smo stoga Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku kako su nakon koordinacije s policijom odmah zaključili da nema kaznenog djela. Evo što su odgovorili: 

'Obavještavam vas da Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku do danas nije zaprimilo kaznenu prijavu, izvješće, niti bilo kakvu dokumentaciju o događaju na koji se odnosi vaš upit', stoji u odgovoru kojeg potpisuje općinska državna odvjetnica Maja Dogan.

Vaša reakcija na temu