Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOSTA MAKADAMA Na Gripama pokreću peticiju za uređenje puta

DOSTA MAKADAMA Na Gripama pokreću peticiju za uređenje puta

Puljkov vijećnik bio je suzdržan

Vijeće Gradskog kotara Gripe večeras je odlučilo pokrenuti peticiju zbog makadamskog puta koji veže Osječku ulicu i Ulicu V. Krstulovića. 

Do tog je poteza došlo, kako je naveo predsjednik GK-a Karlo Pilko, zbog neuspješnog pokušaja dobivanja termina sastanka u Banovini. Na ovaj način žele potaknuti vlast da održe sastanak i pokrenu proces traženja rješenja za ovaj, kako ga je opisao, gorući problem.

Prikupljanje potpisa odnosi se na dio Osječke ulice - kućni brojevi od 18 do 22 te 24 - 24E, kao i na dio Ulice V. Krstulovića - kućni brojevi od 21 do 27 i 45. Prikupljat će se u periodu od 13. do 20.travnja, i to u prostorijama GK-a Gripe te 'od vrata do vrata' - na njih će kucati predsjednik vijeća i vijećnici. 

Nakon rasprave na sjednici glasalo se o tekstu ovoga zaključka o peticiji. Usvojen je s četiri glasa za 'SDP, HSU, HDZ) te jednim suzdržanim vijećnice iz redova Centra, stranke Ivice Puljka

Na sjednici su bili i predstavnici suvlasnika kojih se ovaj problem direktno tiče.

'Kao čovjek, razočaran sam što vijećnik Centra nije prepoznao trenutak kada se treba raditi u korist građana i zajednice u kojoj živi. Mislim da je to prvi vijećnik u svim sazivima kotarskih vijeća GK-a Gripe koji nije dao neupitnu podršku rješavanju ovog problema. Želim vjerovati kako će odgovorni u Gradu Splitu razmišljati mudrija i na korist svojih građana.

Bilo kako bilo, dok sam ja predsjednik vijeća, rješenje ovog problema bit će prioritet broj 1, iskoristiti ćemo sve alate koji nam stoje na raspolaganju', poručio je Pilko. 

Vaša reakcija na temu