Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Doznajte kakvo nas vrijeme čeka za vikend

Doznajte kakvo nas vrijeme čeka za vikend

Danas u većem dijelu zemlje kišovito

Pretežno oblačno je u većem dijelu zemlje, pada i kiša u središnjoj i zapadnoj unutrašnjosti, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. Slično će biti i u nastavku četvrtka, s oborinom većinom na zapadu zemlje i na sjevernom Jadranu, gdje su lokalno mogući i obilniji pljuskovi s grmljavinom. 

Kolnici su u mnogim područjima mokri i skliski, a moguće je i zadržavanje vode na kolniku, kao i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali, stoga se vozače poziva na oprez. Otežava i jaka bura pod Velebitom. Južnije puše umjereno jugo, a zadržat će se većinom suho na jugu Jadrana i na istoku unutrašnjosti u nastavku četvrtka.

Posve stabilno neće biti niti tijekom petka. Još lokalno može pasti malo kiše većinom na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, prognoza je Tee Blažević za N1.

I tijekom subote još malo kiše može pasti na sjevernom Jadranu. Nedjelja će posvuda biti većinom sunčana i suha. U unutrašnjosti za vikend treba računati na maglu koja se može zadržati i veći dio prijepodneva. Temperature će malo porasti.

Novi tjedan počet će stabilno, što će se, čini se, nastaviti i u prvim danima studenog, barem tako u ovim trenucima pokazuju prognostički materijali.

Vaša reakcija na temu