Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAO REKORD? Pogledajte koliko je taksist 'oderao' turista za vožnju od luke do teatra

PAO REKORD? Pogledajte koliko je taksist 'oderao' turista za vožnju od luke do teatra

Put od 5 kilometara

Taksisti ne prestaju iznenađivati naplaćivanjem svojih usluga. Prošli tjedan smo pisali kako su na Gatu sv. Petra osvanule nove cijene podebljane s još jednom znamenkom, tako da vožnja taksijem do zračne luke više nije između 50 i 60 eura, već se naplaćuje od 450 do 560 eura. Govorilo se da se radi o nestašluku pojedinca, ali i upozoravalo da je moguće nasjesti na prevaru. Slučaj od srijede navečer svjedoči da se prekoračio i taj 'nestašluk'. Od trajektne luke do splitskog kazališta, turist je platio 209 eura! Udaljenost od pet kilometara. 

U taksi je sjeo u 19.52 sati, dakle, ne radi se ni o kakvom noćnom pohodu. 

Taksisti iz trajektne luke nastavljaju svoj niz 'deranja gostiju', da ne kažemo prevara, na koje su upozoravali iz Ceha prijevoznika, a turisti odlaze s gorkim okusom.


Vaša reakcija na temu