Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dr. Zdeslav Benzon iznenađen istupima protukandidata: 'Ne smeta meni to što nas kopirate, štoviše, drago mi je'

Dr. Zdeslav Benzon iznenađen istupima protukandidata: 'Ne smeta meni to što nas kopirate, štoviše, drago mi je'

'Mom timu i meni ne treba novi program za izbore'

Dr. Zdeslav Benzon, kandidat za gradonačelnika Splita, ginekolog u splitskom rodilištu i asistent na Medicinskom fakultetu, napisao je na Facebooku da je iznenađen današnjim istupima dvoje protukandidata:

'Moram reći da sam iznenađen današnjim istupima dvoje mojih protukandidata.

Jedan odjednom zagovara smanjenje prireza u Splitu, po uzoru na Bjelovar, a u ovom mandatu su ga upravo oni dignuli na 15 posto.

Druga protukandidatkinja odjednom traži probijanje glavnih prometnica (Vukovarske, Bračke, Manderove, Zagorskog puta...), što moj tim i ja neprekidno zagovaramo još od 2013. godine.

Da se razumijemo, ne smeta meni to što nas kopirate, štoviše, drago mi je da su te teme odjednom postale zanimljive svima, ali mi nije jasno zašto to niste napravili kad ste mogli? Bili ste vlast!

Bili ste u poziciji i da smanjite prirez, vi ste ga povećali. Imali ste priliku da napravite nešto po pitanju tih cesta, sve još uvijek stoji. Temeljem čega sada ponovno tražite povjerenje građana? 

Mom timu i meni ne treba novi program za izbore. On je već godinama više-manje isti. Nažalost! Prirez do kraja mandata ćemo ukinuti u potpunosti, a spomenute ceste privesti kraju - to jedini put da se Split ekonomski i prometno preporodi!'

Vaša reakcija na temu