Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRAMA NA GRIPAMA Svađa Ivoševića i investitora, na teren stigla i policija

DRAMA NA GRIPAMA Svađa Ivoševića i investitora, na teren stigla i policija

Pogledajte snimke

Vlasnik terena ispod tvrđave Gripe počeo je s čišćenjem zemljišta. Najprije se jedna stanovnica Gripa bunila zbog rušenja stabala, a ubrzo je na mjesto događaja došao i dogradonačelnik Bojan Ivošević. Investitor smatra da ima pravo očistiti svoj teren, a Ivošević drži da ne smije pilati zaštićena stabla. 

- Bit ćeš manji od makova zrna - govorio je investitor Ivoševiću.

- Je l' ti pao prika u Njemačkoj? S čim je pa? - pitao je dogradonačelnik.

- S tebom - odgovorio mu je investitor.

- Falit će para za investicije kad zafali 800 kila čega, koliko? - nastavio je Ivošević.

- 900. Falit ćeš ti - odgovorio je investitor. 


U to je do Ivoševića stigla i žena koja je zadužena za nadzor radova.

- Čuo sam se s gospodinom Bužančićem i vidio rješenje i ovo nisu radnici koji su obučeni za rad na kulturnom dobru. Što vi ovdje radite osim što pokrivate gospodina? Što vi ovdje nadzirete, motorne pile su bile jutros - govorio je dogradonačelnik.

- Mi nismo došli uklanjat stabla nego počistit teren. To je moje, nije vaše, mi imamo pravo očistit, to smo došli napravit - uvjeravao je investitor, a na teren je stigla i policija.


Vaša reakcija na temu