Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA NA SUDU Čekali su početak ročišta koje nije održano, snimka s nadzorne kamere otkriva zašto

DRAMA NA SUDU Čekali su početak ročišta koje nije održano, snimka s nadzorne kamere otkriva zašto

Predmet spora je tužba od 30 tisuća kuna

Na drugom katu Trgovačkog suda u Splitu nedavno je izbio incident o čemu je Dalmatinski portal već izvijestio. 

Uoči ročišta došlo je do fizičkog napada Ivana Sikirice, vlasnika tužene tvrtke Innecto na odvjetnika Ivana Santicu, koji je zastupao tužitelja, tvrtku Hansa Flex, a potom i na vještaka Nevena Kralja.

Sikirica nam je kazao da ga je uzrujala pristranost vještaka i obraćanje odvjetnika Santice 's visoka'. Odvjetnik nam je, pak, rekao da je napadnut kada je kazao da će zvati pravosudnog policajca zbog verbalnog napada Sikirice na vještaka Kralja. 

Santica je nakon uzmaka pred Sikiricom završio prikliješten uz vrata koja vode na Vojno-stegovni sud. Kamera ne pokriva taj dio hodnika. Odvjetnik nam je kazao da je dobio par udaraca i da su mu u bolnici konstatirali ozljedu. 

Nakon toga je na red došao vještak Kralj… 

Situacija se potom primirila, na kat je stigao i pravosudni policajac. Akteri su dali iskaze u policijskoj postaji. Kralj je saslušan kao svjedok, odvjetnik Santica kao oštećenik, a Sikiricu su na koncu prijavili za prijetnju te prekršaj javnog reda i mira. 

Predmet spora između Hanse i Innecta je inače neplaćeni račun od 30 tisuća kuna. Sikirica se smatra oštećenim i ne želi ga platiti. Pogođen je odnosom Hanse jer je bio njihov partner 20 godina.


Vaša reakcija na temu