DRAMA U OMIŠU Policija intervenirala zbog glazbe u kafiću, pogledajte snimku sukoba na mostu

DRAMA U OMIŠU Policija intervenirala zbog glazbe u kafiću, pogledajte snimku sukoba na mostu

Privedeno je pet osoba

Snimka dramatičnih prizora na omiškom mostu dijeli se društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako policajci pokušavaju privesti nekoliko osoba. Čuju se ženski krici: 'Pustite čovika na miru. To mu je žena, pustite ga. Šta radite ljudima! Jeste normalni?!'

Situacija je bila vrlo napeta, jednom je policajcu iz futrole ispao pištolj. Nije ga uspio spremiti nego je s oružjem u rukama krenuo u smjeru muškarca koji se uz pomoć žene uspio otrgnuti policajcu koji ga je držao.

Kako doznajemo, omiška policija je malo prije 1 sat ujutro dobila dojavu o glasnoj glazbi iz kafića u Ulici Fošal. To su brzo riješili i, kako nam kažu u policiji, nisu imali problema s tim ugostiteljskim objektom, već ženom ispred lokala koja je ih je počela vrijeđati i omalovažavati. 

Kada su je htjeli legitimirati, jedan muškarac je udario nogom u leđa policajca. Došlo je do sukoba s većim brojem osoba, upotrijebljena su i sredstva prisile, fizička snaga i pepper sprej. 

U postaju je privedeno pet osoba. Troje će prijaviti za kazneno djelo prisile prema policijskim službenicima, a muškarca koji je udario policajca predat će pritvorskom nadzorniku. Ostale dvije osobe bit će prekršajno prijavljene.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(104629, "");
Pregledaj komentare
29