Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRŽAVNI INSPEKTORAT Koncesionar na Benama nije postupio po rješenju, slijede zakonom predviđene mjere

DRŽAVNI INSPEKTORAT Koncesionar na Benama nije postupio po rješenju, slijede zakonom predviđene mjere

Prije mjesec dana izdana je zabrana ispuštanja otpadnih sanitarnih voda

Prometno je ovih dana na Benama. Danas su lokaciju posjetili ljudi iz Županije, ali i Državnog inspektorata. Naime, svratili su na Bene pogledati pridržava li se koncesionar rješenja o zabrani ispuštanja otpadnih sanitarnih voda iz septičke jame. Utvrdilo se da se ne pridržava.

'Vodopravna inspekcija Državnog inspektorata obavila je kontrolu izvršenja rješenja te je utvrđeno kako pravni subjekt nije postupio po rješenju, tj. nije izvršio naređenu mjeru rješenja, slijedom čega će se poduzeti zakonom predviđene mjere', stoji u odgovoru Državnog inspektorata.

Restoran, dakle, i dalje radi, septička jama se puni, potočić fekalija i dalje curi u obalni pojas i tu se, čini se, u odnosu na posljednjih mjesec, dva apsolutno ništa nije promijenilo unatoč angažmanu brojnih sudionika.

Vaša reakcija na temu