Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Šibenik.in Električni autić za najmlađe pacijente šibenske bolnice

Električni autić za najmlađe pacijente šibenske bolnice

Donacija će biti uručena u ponedjeljak

Ispred humanitarne udruge Fra Mladen Hrkać, predsjednik udruge Ivan Soldo će u ponedjeljak 11. prosinca 2023. godine u 11.00 sati uručiti Odjelu pedijatrije Opće bolnice Šibensko-kninske županije dječji električni autić za najmlađe pacijente u sklopu projekta 'Vozi s osmjehom - dječja radost u bolničkom okruženju' financiranog od strane Zaklade Hrvatska za djecu.  

Vrijednost donacije iznosi 1061,78 eura.

'Cilj projekta je podizanje kvalitete života djece, kao najranjivije skupine društva, u bolničkom okruženju, te humanizacija dječjih bolničkih odjela kroz nabavu dječjih električnih autića za dječje odjele u bolnicama diljem Republike Hrvatske. Autiće će djeca koristiti u procesu liječenja kako bi im se pomoglo da smanje razinu stresa koji prati odlazak na pretrage i zahvate u bolničkom okruženju', poručuju iz šibenske bolnice.

Vaša reakcija na temu