Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo što u Jadroliniji kažu o čovjeku koji je blokirao isplovljavanje trajekta: 'Razumijemo ljutnju...'

Evo što u Jadroliniji kažu o čovjeku koji je blokirao isplovljavanje trajekta: 'Razumijemo ljutnju...'

Linija za Vela Luku jutros je kasnila u polasku 15-ak minuta

Dobili smo reakciju Jadrolinije na jutrošnji incident u splitskoj trajektnoj luci. Garaža trajekta Bartol Kašić bila je prepuna vozila i nisu čovjeku s kartom dopustili ulazak pa je svojim vozilom blokirao rampu zbog čega je trajekt kasnio 15-ak minuta u isplovljavanju.

'Danas u 10.30 na liniji Split - Ubli putnik je vozilom stao na rampu trajekta kako bi zaustavio isplovljavanje. Putnik je imao putnu kartu za navedeni polazak i nije ukrcan na istom.

Na trajekt su ukrcana dva vozila hitne pomoći kao prioritetne službe, što je svakako utjecalo na postojeći kapacitet trajekta. Razumijemo ljutnju našeg putnika kojem će biti kompenzirano putovanje. Ovim putem se ispričavamo zbog svih neugodnosti', naveli su u Jadroliniji.

Jutros je zbog čovjeka koji je blokirao isplovljavanje trajekta pozvana i policija. Poslušao je policijsku zapovijed i uklonio vozilo s rampe, nakon čega je trajekt isplovio prema svom odredištu.

Trajekt Bartol Kašić sagrađen je prije 35 godina u Kraljevici. S dužinom od 65 metara ima kapacitet od 54 automobila. Pokazalo se jutros - nedovoljno. A sezona nije ni počela.

Vaša reakcija na temu