Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Filipoviću ni Karamarku nije uspjelo, hoće li Puljak imati više sreće s 'prepisanim' sloganom za Split?

Filipoviću ni Karamarku nije uspjelo, hoće li Puljak imati više sreće s 'prepisanim' sloganom za Split?

'Zagreb', 'Za Hrvatsku' i 'Za Split'

Blagdan svetoga Dujma uglavnom svi kandidati za gradonačelnika iskoristili su za druženje s građanima. 

Nestranački kandidat HDZ-a Zoran Đogaš je jutro proveo na Rivi, malo bolje se upoznavao s novim ministrom Davorom Filipovićem


Jutro ni popodne za đir preko Rive nije propustio ni kandidat Centra, bivši gradonačelnik Ivica Puljak. S Bojanom Ivoševićem, Antonijom Kuzmanićem i članovima stranke dijelio je letke i kemijske. U oko nam je upao slogan 'Za Split' i 'Za Puljka'. Sličnu poruku imao je i Filipović, kada se kandidirao za gradonačelnika Zagreba. Neslavno je završio. 


S pozivom 'Za Hrvatsku' za mandat premijera natjecao se i HDZ-ov Tomislav Karamarko. Naravno da nemaju ekskluzivno pravo na te dvije riječi koje smatraju moćnima, ali zanimljivo da je Puljak ovaj put u ulozi 'prepisivača'.


Vaša reakcija na temu