Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Žurne službe u Obrtničkoj školi, policija otkrila što se dogodilo

FOTO/VIDEO Žurne službe u Obrtničkoj školi, policija otkrila što se dogodilo

'Opasnosti za građane nema'

Nešto prije 16 sati došlo je do izvanredne situacije u Obrtničkoj školi u Nodilovoj ulici u Splitu.

Na terenu su vatrogasci, hitna i policija. Žurne službe nam još ne mogu otkriti što se događa.

- Samo su nam rekli da napustimo školu, nastala je panika, još ne znamo što se točno dogodilo, navodno je učenik bacio suzavac - kazale su nam učenice koje čekaju rasplet situacije ispred škole.

Preplašili su se i turisti koji su se zatekli u blizini te su nas pitali što se događa.

Neki učenici su odlučili ne ići natrag u školu, napuštaju prostor oko zgrade. Dio učenica rekao nam je kako u pitanju nije bio suzavac nego plin. Kako kažu, škola je imala čudan miris, ali to će tek ustvrditi službe koje su izašle na teren.

- U 16 sati zaprimili smo dojavu iz Obrtničke škole u Splitu da u razredu više osoba ima mučninu. Na teren smo izašli s vatrogascima i hitnom pomoći, a pri dolasku nitko nije zatražio liječničku pomoć. Opasnosti za ostale građane nema - rekao je Jerko Kurevija, glasnogovornik PU splitsko-dalmatinske.

Kako neslužbeno doznajemo, vatrogasci su izmjerili kvalitetu zraka u učionici te nisu pronašli ništa zabrinjavajuće.

Vaša reakcija na temu