Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić FRANIĆ NAKON PRIVOĐENJA ZBOG POTAJNOG SNIMANJA: Napadi na žene ove gradske vlasti već su postali konstanta

FRANIĆ NAKON PRIVOĐENJA ZBOG POTAJNOG SNIMANJA: Napadi na žene ove gradske vlasti već su postali konstanta

'Ivošević nakon prijetnje ‘napit ću ti se krvi’, pobjegne 5 dana iz Splita bez da ga itko u tome spriječi'

'Nakon višednevnog ludovanja zamjenika Ivoševića u prostorijama Javne ustanove gdje svakodnevno prijeti opomenama, otkazima i kaznenim prijavama, djelatnici u strahu za svoj posao i egzistenciju, a u konačnici s ciljem vlastite zaštite od poludjele gradske vlasti počeli su snimati njihove ispade', poručuje nezavisni splitski gradski vijećnik Ante Franić osvrčući se na privođenje djelatnice Park šume Marjan osumnjičene za potajno snimanje dogradonačenika.

Podsjeća da je pravnica iste Ustanove 'već ucijenjena opomenom pred otkaz ako ne izmijeni verificirani zapisnik u kojem je odlukom Upravnog vijeća smijenjen v.d. Stipe Mušura'.

'Napadi na žene ove gradske vlasti već su postali konstanta!

Prvo otkaz čistačici s invaliditetom, prijetnja novinarki, opomena pravnici sad i kazneni progon djelatnice koja je ujedno i zamjenica predstavnika radnika.

Taj isti, formalno bivši ravnatelj Javne ustanove, kojega Gradonačelnik protupravno još drži na funkciji ravnatelja, danas je policiji prijavio djelatnicu te Ustanove po koju su promptno na radno mjesto došla tri policijska službenika, oduzeli privatni mobitel i osobne stvari, te priveli u PP Split.

Znači, zamjenik Ivošević nakon prijetnje ‘napit ću ti se krvi’, pobjegne 5 dana iz Splita bez da ga itko u tome spriječi, a djelatnica Javne ustanove nakon navodne snimke se žurno privodi i na njoj se trenira sila! Gradonačelniče Puljak, imate li imalo srama?', pita se Franić.

Vaša reakcija na temu