Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GLAS ZA ČOVJEKA 'Jedan od malobrojnih koje politika nije zavela'

GLAS ZA ČOVJEKA 'Jedan od malobrojnih koje politika nije zavela'

Bivši mostovac dao javnu podršku načelniku Dugopolja

Bivši mostovac, Bruno Petrušić putem Facebooka podržao je HDZ-ovog načelnika Dugopolja Pericu Bosančića.

'Glasaj za čovika, ne za partiju/listu.

Vođen ovim načelom iz naslova ove objave, ja ću na ovim izborima glasati za Perica Bosančić. I samim time ga predlažem svima u 9. izbornoj jedinici.

Naše poznanstvo traje gotovo koliko i moj brak – a naša djeca su se zajedno brojila i odrastala (obojica imamo petero djece). Kada je odlučio ući u politiku 2017. godine, ja sam polako ali sigurno uviđao (kroz Most nezavisnih lista) kako politika može polako slomiti i iskriviti čovjeka. Pa sam ga, kao dobar prijatelj, pokušao odgovoriti, ali mi je na kraju drago što nisam uspio. Jer Perica je, vjerojatno jedan od malobrojnih (a ima takvih, Bogu hvala) koji je ostao isti i kojega politika nije zavela. A koliko je čovjek sposoban, pokazuju njegovi rezultati u ova skoro dva mandata načelnikovanja Dugopoljem. Sada ga želim vidjeti i u Saboru jer nam takvi ljudi trebaju. Autentični, odgovorni, ozbiljni.

Ovo je slika iz 2009. koja pokazuje kako smo bili ispred svog vremena', objavio je Petrušić.


Vaša reakcija na temu