Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Glumac Sergej Trifunović uhićen čim je stigao u Hrvatsku, u Splitu mu nisu zaboravili vrijeđanje policije

Glumac Sergej Trifunović uhićen čim je stigao u Hrvatsku, u Splitu mu nisu zaboravili vrijeđanje policije

'Na grub način omalovažavao je policijske službenike'

Srpski glumac Sergej Trifunović uhićen je sinoć na graničnom prijelazu Bajakovo zbog vrijeđanja policije i policijskih službenika nakon što je prije godinu dana priveden u Splitu zbog toga što se njegov pas Mile kupao na plaži Kaštelet.

Trifunovića vode u Prvu policijsku postaju u Splitu na kriminalističko istraživanje. Nakon što popričaju o 'meritumu', privest će ga na Općinski prekršajni sud u Splitu uz optužni prijedlog.

Predmet istraživanja je objava na društvenoj mreži od 10. rujna prošle godine. U to doba je Trifunović već bio van Hrvatske pa se čekao pogodan trenutak da ponovno postane dostupan.

U policiji navode da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

'Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura', navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Trifunović je napisao i sljedeće: 'Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Sad vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu.'

Vaša reakcija na temu