Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Trifunović napustio Hrvatsku, evo poruke splitskoj policiji: 'Nadam se da ćete od mojih para sašiti lepe crne uniforme po uzoru na Francetićeve'

Trifunović napustio Hrvatsku, evo poruke splitskoj policiji: 'Nadam se da ćete od mojih para sašiti lepe crne uniforme po uzoru na Francetićeve'

'Znam da vam je žao što niste otvorili Loru u po noći i pokazali mi strujomer'

Srbijanski glumac Sergej Trifunović napustio je Hrvatsku nakon što su ga u Splitu priveli zbog držanja pasa bez nadzora i vrijeđanja policije. Na Instagramu je objavio poruku splitskoj policiji:

'Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura. 

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad', napisao je.

Vaša reakcija na temu