Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTO Prosvjedom stanovnici Mejaša ukazali na komunalne probleme

FOTO Prosvjedom stanovnici Mejaša ukazali na komunalne probleme

'Ovaj problem dodatno dobiva na značaju kada uzmemo u obzir da će buduća OŠ Kila sigurno gravitirati Putu Mostina'

Prosvjedom kraj Dioklecijanovog akvedukta članovi Vijeća Gradskog kotara Mejaši ponovno su ukazati na komunalne probleme ovog dijela kotara.

'Problema je puno. Put Mostina izgleda kao cesta iz postapokaliptičnih filmova. Za dolazak do odlagališta Karepovac postoje tri rute: Put Mostina, Put svetog Ižidora i putevi preko Dračevca i Bilica. Malo je reći da su sve tri rute neadekvatne za vrstu vozila koja njima svakodnevno prolazi. Ovaj problem dodatno dobiva na značaju kada uzmemo u obzir da će buduća OŠ Kila sigurno gravitirati Putu Mostina', kaže Toni Piplica, predsjednik GK Mejaši.

Zadnji prosvjed iz istog razloga bio je prošle godine.

Vaša reakcija na temu