Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DONIRAJ, RAZMJENI, PRODAJ Pop up sajam knjiga u Šibeniku

DONIRAJ, RAZMJENI, PRODAJ Pop up sajam knjiga u Šibeniku

Prijavite se

Otvorene su prijave sudionika 'Pop up sajma knjiga' koju zajednički organiziraju Kulturna udruga Fotopoetika i Gradska knjižnica Juraj Šižgorić u Šibeniku, a povodom manifestacije 'Mjeseca hrvatske knjige' od 15. listopada do 15. studenoga. 

'Pop up sajam knjiga' održat će se u subotu 19. listopada od 10.30 do 12 sati na prvoj etaži Perivoja Roberta Visianija ili u prostoru Gradske knjižnice ovisno o vremenskim uvjetima. Na sajam su pozvani sudjelovati svi zainteresirani pojedinci, grupe građana, udruge i ostale organizacije civilnog društva, a prijaviti se mogu e-mailom na fotopoetika@gmail.com .

'Pop up sajam knjiga' u organizaciji KU Fotopoetika i šibenske Gradske knjižnice prvi put je održan u listopadu 2020. godine u sklopu projekta 'C-Change: Arts and Culture Leading Climate Action in Cities'.

Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika. 

'Malo događanje posvećeno knjigama održalo se tijekom narednih pandemijskih godina no ono što je nama posebno važno je da nastavilo nakon pandemije što pak govori da je riječ o hvalevrijednoj akciji koju rado provodimo u suradnji s Gradskom knjižnicom', istaknuli su iz Fotopoetike.

Prijave su potrebne kako bi se na vrijeme osiguralo dovoljno izlagačkog prostora i stolova, a vrše se slanjem e-maila na fotopoetika@gmail.com. U prijavi će biti dovoljno navesti ime i prezime kontakt osobe te kontakt broj i u čije ime se dolazi ukoliko je riječ o udrugama i ostalim organizacijama. Sudjelovanje je besplatno, a izlagači donose one književne naslove i ostalu književnu građu koju žele donirati, razmijeniti ili prodati po simboličnim cijenama.

'Tema ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige je – pripovijedanje ili storytelling, a kako bez čitanja ostajemo siromašni za poznavanje riječi, kako bismo bili dobri u pripovijedanju ili pričanju priča ili razgovorima općenito, važno je čitati, a most između poznavanja riječi i pričanja svakako je knjiga pa nam se ovaj naš mali 'Pop up sajam knjiga' čini kao savršena prilika za druženje, pričanje i razmjenu knjiga', poručuju iz Fotopoetika, uz napomenu da je sajam samo mali dio programa koji će se te subote 19. listopada održati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić i ispred nje o čemu će svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

Vaša reakcija na temu