Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Goran Kotur: Gradonačelnik se pravda što će nastupiti Hladno pivo, umjesto da im čestita 30. rođendan!

Goran Kotur: Gradonačelnik se pravda što će nastupiti Hladno pivo, umjesto da im čestita 30. rođendan!

Predsjednik SDP-a Split razočaran je reakcijom Andre Krstulovića Opare

Najbolja hrvatska punk rock grupa Hladno pivo obilježava 30 godina osnivanja. Umjesto da im čestita, gradonačelnik Andro Krstulović Opara se pravda, gotovo pa ispričava, i to Bujancu obraćajući se navodno nekom njegovom istomišljeniku, što je Grad Split dozvolio koncert - poručio je Goran Kotur, predsjednik SDP-a Split.

- Gradonačelnik navodi u svojoj obrani da je koncert organizirao Thompsonov menadžer bez njegovog znanja i odobravanja, da su gradske službe samostalno dozvolile koncert, te da je zaključkom skratio vrijeme održavanja koncerta... Može li niže!? - dodao je Kotur.

Vaša reakcija na temu