Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Goran Kotur nakon ispitivanja pušten na slobodu

Goran Kotur nakon ispitivanja pušten na slobodu

Priveden je u petak navečer

Goran Kotur će nastavak postupka zbog sumnje u prijetnje kolegici s posla u Lučkoj upravi čekati na slobodi. Priveden je sinoć nakon incidenta u Uredu ravnatelja Lučke uprave Vice Mihanovića koji se odvio u petak oko podne. 

Šefica Mihanovićevog ureda ga je prijavila zbog prijetnji smrću. Nakon noći u istražnom zatvoru, ispitan je pred Općinskim državnim odvjetništvom koje je donijelo odluku da nema osnove za nastavak istražnog zatvora. 

Neslužbeno doznajemo da je na ispitivanju rekao da je on žrtva, i da će podnijeti kaznenu prijavu protiv prijaviteljice. Tvrdio je i da sa žrtvom nije u kontaktu po vlastitom izboru i da je mjesecima blokirao njene pozive.

Vaša reakcija na temu