Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRAD KOJI IMA SRCE Nije prošlo sat vremena od naše objave, dobili smo pozive! Samohrani otac će dobiti auto

GRAD KOJI IMA SRCE Nije prošlo sat vremena od naše objave, dobili smo pozive! Samohrani otac će dobiti auto

Donator ne traži ništa zauzvrat

Split je zaista nevjerojatan grad koji rijetko kada zakaže kada je potrebno. Naime, jutros smo na Dalmatinskom portalu objavili vapaj samohranog oca Nenada Šarića koji nije kreditno sposoban kupiti automobil prijeko potreban da bi svoju djecu vozio na terapije i vježbe, a za manje od sat vremena su nam se počeli javljati ljudi koji će darovati vozilo.

Iako smo ponudili tvrtki koja donira automobil reklamu na Dalmatinskom portalu, čovjek koji je želio ostati anoniman je rekao da mu ne treba ništa. Želi samo pomoći obitelji. 

- Zaista sam sretan, upravo tražim automobil. Kako sam rekao, treba nam nešto većih dimenzija koje se neće kvariti, računam da vrijedi oko 4 - 5 tisuća eura - rekao nam je Nenad.

Vaša reakcija na temu