Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRAĐANI S KOPILICE O METROU Nećemo nigdje ići nego u centar, druge stanice nema, kao ni koga drugog da uđe u vlak

GRAĐANI S KOPILICE O METROU Nećemo nigdje ići nego u centar, druge stanice nema, kao ni koga drugog da uđe u vlak

Malo se gradova može podičiti da nije samo sebi dalo dozvolu zbog kršenja tamo nekog bezveznog zakona, poručuju

Građani s Kopilice okupljeni u Facebook grupi 'Kopilica live' prokomentirali su odustajanje od privremenog autobusnog kolodvora i uvođenje mini-metroa.

- Nakon rekordno brze rekonstrukcije jednog kilometra Hercegovačke ulice za što je Gradu trebalo pola godine, Grad nastavlja sa spektakularnim projektima i rezultatima. Nisu uspjeli izdati sami sebi građevinsku dozvolu što je zaista veliko postignuće i pokazalo se prevelik zalogaj za vrsne građevinske i pravne stručnjake u Gradu. Malo se gradova može podičiti da nije samo sebi dalo dozvolu zbog kršenja tamo nekog bezveznog zakona - napisali su.

Umjesto da se pohvale tim jedinstvenim postignućem, dodali su, pohvalili su se otvaranjem tzv. metroa. 

- Tako da će stanovnici Kopilice, njih 200, a možda i 250, imati vlak u centar svakih 15 minuta. Odsada nećemo nigdje drugo ići nego u centar, druge stanice nema, kao ni koga drugog da uđe u vlak. Hvala Gradu što se brine za nas, možda jedino da poveća vlak jer nećemo moći svi stati - zaključili su.

Vaša reakcija na temu