Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Gradonačelnik ne odustaje od suvlasništva u Tehnološkom parku: Hoće li vijećnicima biti dovoljno što njegov savjetnik nije više direktor?

Gradonačelnik ne odustaje od suvlasništva u Tehnološkom parku: Hoće li vijećnicima biti dovoljno što njegov savjetnik nije više direktor?

Podršku HGS-a, kako neslužbeno saznajemo, neće dobiti, ostaje oporba za pružiti ruku

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara ne odustaje od kupnje četvrtine udjela UNIST Tehnološkog parka pa će još jednom staviti pred vijećnike tu odluku. Posljednji put je tu točku povukao sa sjednice nakon negodovanja vijećnika, među ostalim, i o loše pojašnjenoj odluci u što i zbog čega Grad daje 3 milijuna kuna za 25 posto suvlasništva i to u firmi u kojoj je direktor njegov savjetnik, Krešimir Budiša.

Koalicijski partner HGS je odbio prijedlog u startu, stoga je Krstulović Opara, iako je pozvao i rektora Dragana Ljutića upomoć povukao prijedlog. Nakon te burne sjednice, Budiša je podnio ostavku na mjesto direktora, a gradonačelnik opet poslao na Vijeće odluku o kupnji.

Podršku HGS-a, kako neslužbeno saznajemo, neće dobiti, ostaje oporba za pružiti ruku. 

Vaša reakcija na temu