Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Split GRADONAČELNIK POSLAO POZIV Sjednica će se održati u utorak

GRADONAČELNIK POSLAO POZIV Sjednica će se održati u utorak

Nagrade Grada Splita su zadnje točke među 40-ak

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je, kako smo najavili, poslao poziv vijećnicima za sjednicu u utorak 13. travnja. Osobno je potpisan poziv uz napomenu da se vijećnici izjasne mogu li doći.

Poziv je poslao šest dana prije. U Odsjeku za rad Gradskog vijeća su mu, kako doznajemo, rekli da nemaju pravni osnov za poslati poziv, a iz Ureda Grada su nam rekli da je svakako 'klasa gradonačelnika jer on saziva sjednicu'. Naime, predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić je sazvao sjednicu u zakonskim rokovima, koliko god da je rastezao, držao se rokova. Odgovor ministra Ivana Malenice se odnosi, pojasnila nam je nadalje zaposlenica Banovine, na slučaj kada tadašnji predsjednik lokalnog parlamenta nije sazvao sjednicu. Stanišić ipak jest.

Inače, u dnevnom redu Oparine sjednice od 40-ak točaka među pet je GUP i osnivanje firme Zavod za urbanizam koju bi trebao voditi Emil Zelić.

Na samom kraju, među zadnjim točkama su dodjele nagrade Grada Splita zaslužnim građanima.

Vaša reakcija na temu