Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Bojan Ivošević) GUŽVE NA KIOSCIMA 'Srećom mogu raditi zahvaljujući sajmenim danima koje je proglasio Grad Split'

GUŽVE NA KIOSCIMA 'Srećom mogu raditi zahvaljujući sajmenim danima koje je proglasio Grad Split'

Dogradonačelnik Splita objavio fotografiju

Nove odredbe Zakona o trgovini, koje su stupile na snagu 1. srpnja prošle godine, kao jednu od najvažnijih promjena donijele su i stavku o ograničavanju rada na sveukupno 16 nedjelja u godini.

Tome su 'doskočili u nekim hrvatskim gradovima, pa su tako zaključkom gradonačelnika Ivice Puljka početkom godine na području grada Splita proglašeni sajamski dani za sve blagdane i nedjelje u ovoj godini, počevši od subote , 6. siječnja. To znači da se prigodna prodaja na kioscima i štandovima, kao dio sajamskih događanja, u proglašene dane može odvijati od 8 do 24 sata.

'Usred turističke sezone trgovine cijeli vikend ne mogu raditi.

Srećom barem kiosci mogu zahvaljujući sajmenim danima koje je proglasio Grad Split', napisao je zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević uz fotografiju dugačkog reda ispred kioska.


Vaša reakcija na temu