HDZ Split dobio novo vodstvo

HDZ Split dobio novo vodstvo

'Naša snaga su upravo naše stranačke prijateljice i prijatelji i ovime je samo potvrđena uloga članstva u kreiranju stranačke politike i smjera'

Gradska organizacija HDZ-a Split je večeras dobila svoje novo vodstvo. Nakon po prvi puta provedenih izbora po načelu 'jedan član-jedan glas', članice i članovi HDZ-a su za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Split izabrali Vicu Mihanovića, a za njegove potpredsjednike Stipu Čogelju, Ivicu Kusića i Domagoja Maroevića te 31 člana Gradskog odbora.

- Današnji izbori, koji su provedeni uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera, su nastavak procesa koji je započeo izborom užeg vodstva HDZ-a predvođenog predsjednikom Andrejem Plenkovićem ranije ove godine i označavaju veliki demokratski iskorak te potvrđuju snagu i položaj HDZ-a u hrvatskom društvu. Naša snaga su upravo naše stranačke prijateljice i prijatelji i ovime je samo potvrđena uloga članstva u kreiranju stranačke politike i smjera. Osnaženi mandatom kojeg je novo vodstvo danas dobilo, zajedno koračamo prema lokalnim izborima koji nas čekaju sljedeće godine, izborima na kojima će Hrvatska demokratska zajednica ponovno dobiti povjerenje svojih sugrađanki i sugrađana iz Splita - poručili su iz HDZ-a Split.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(81033, "");
Pregledaj komentare