Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOĆE LI GA MOĆI ISPITATI? Dean Majstorović izgubio pamćenje, ne sjeća se ničega zadnjih sedam godina

HOĆE LI GA MOĆI ISPITATI? Dean Majstorović izgubio pamćenje, ne sjeća se ničega zadnjih sedam godina

'On više ne zna ni ženu, ni dicu', kaže majka osumnjičenog za organiziranje zločinačke organizacije

'Obavili su pretres stana jer je Dean živio tu sa mnom. Došli su, obavili su sve što je trebalo. Ništa nisu našli. Ne znam ni šta su tražili. Tu živim s kćeri i unukom', kazala nam je majka Deana Majstorovića, koji je danas uhićen zbog sumnje da je organizirao zločinačku organizaciju koja se bavila paljenjem lokala i još nekim ilegalnim djelatnostima. 

Policija je do stana u Rendićevoj u Spinutu stigla iza podneva. Kriminalisti su obavili pretres, a osiguravali su ih do zuba naoružani specijalci. Oprez nije za čuditi, jer prije samo koji mjesec na istom mjestu Majstorović je izbjegao gotovo sigurnu smrt. Dok je išao prema svom automobilu, napadač je na njega zapucao više puta. Majstorović mu je umakao skrivajući se iza parkiranih vozila, a napadač i naručitelji nikada nisu otkriveni. 

Osim Majstorovića policija je uhitila još nekoliko osoba, među njima je i njegovog mlađeg brata koji se nedavno vratio iz Irske. 

Privođenje u USKOK očekuje se večeras ili sutra ujutro. Majka Deana Majstorovića kaže da on uopće nije sposoban za ispitivanje jer je prije 10 dana izgubio pamćenje. Ne sjeća se ničega posljednjih sedam godina. Strahuje se da ima tumor na mozgu. 

'Ne znam šta će biti s Deanom. Ne mogu ga ni ispitivati ako je izgubio pamćenje. U noći prije 10 dana to se dogodilo. On više ne zna ni ženu, ni dicu, ništa šta mu se događalo zadnjih sedam godina', kaže majka Deana Majstorovića. 



Vaša reakcija na temu