Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrgović pravomoćno osuđen, puknutom čašom porezao čovjeka po licu

Hrgović pravomoćno osuđen, puknutom čašom porezao čovjeka po licu

Incident se dogodio u ljeto 2014. godine

Županijski sud u Slavonskom Brodu odbio je žalbu Mirka Hrgovića, bivšeg igrača Hajduka i Dinama, te potvrdio nepravomoćnu presudu od osam mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. 

Incident se dogodio tijekom Čoje 2014. u Sinju. Hrgović je udario u glavu oštricom čaše poznanika Antu Poljaka pred ugostiteljskim objektom Potkova. Poljak je zadobio reznu ranu dugu šest do 10 centimetara. 

Hrgović se žalio na presudu. Smatra, naime, da nije utvrđeno da je udario Poljaka i da nije dokazano da je intenzitet udarca bio snažan. Drži da nije dokazana izravna namjera. Sud u Slavonskom Brodu odbio je žalbu ocijenivši kako je prvostupanjski sud pravilno i potpuno utvrdio činjenično stanje te je u presudi dao uvjerljive razloge utemeljene na rezultatima provedenih dokaza.

Vaša reakcija na temu