Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IDEJA ZA SPLIT 'Šentade između Rive i Jokera'
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

IDEJA ZA SPLIT 'Šentade između Rive i Jokera'

Dalmatinski portal će financirati postavljanje klupa

Nakon što smo pozvali čitatelje da nam pošalju svoje ideje za poboljšanje života u Splitu, zaprimili smo dosta poruka. Evo jedne konkretne:

- Opće mišljenje starije populacije je da od Rive do centra Joker nedostaje šentada.



Kontaktirali smo direktora 'Parkova i nasada' Sinišu Gašparevića koji nam je rekao da je postavljanje klupa u nadležnosti njegove tvrtke.

- Nije problem realizirati tu ideju. Klupe se jednostavno postavljaju i uklanjaju - rekao nam je Gašparević, te dodao da se i njihovim projektom 'Zazelenimo Split' može isfinancirati ovaj projektić.

Dalmatinski portal je uplatio donaciju 'Parkovima i nasadima', osigurali smo sredstva za klupe, još samo komunalna služba Grada Splita treba potvrditi da na tom potezu nema zapreka za postavljanje šentadi.

Dalmatinski portal nastavlja s ovim serijalom, koji realiziramo u sklopu projekta 'Naš grad', tako da i dalje svoje prijedloge možete slati na info@dalmatinskiportal.hr, pod naslovom 'Dobra ideja za grad'. Dio ideja ćemo prezentirati na Dalmatinskom portalu, kontaktirat ćemo i gradske službe ili tvrtke koje bi mogle dati konkretno mišljenje.

Dalmatinski portal prati više od 100 tisuća čitatelja dnevno, a mjesečno najmanje 700 tisuća, tako da poruka sigurno neće ostati neprimijećena.

Vaša reakcija na temu